Eksperdid, kellel on pikaajaline kogemus ja erialane kõrgharidus, pakuvad professionaalseid lahendusi ohutu ja tervisliku töökeskkonna tagamiseks.

Töökeskkonnaalane nõustamine

TÖÖKAITSE pakub professionaalset töötervishoiu ja töökeskkonna juhtimisteenust, mis

Aitab vältida võimalikke trahve ja õiguslikke probleeme, vähendades tööõnnetustest ja kutsehaigustest tulenevaid kulusid ning kaitseb ettevõtte mainet.

Aitab luua turvalisemat ja tervislikumat töökeskkonda, mis toetab ettevõtte pikaajalist edu ja jätkusuutlikkust.

Tagab töötervishoiu ja tööohutuse nõuete täitmise.

Parandab töötajate füüsilist ja vaimset tervist, suurendades tootlikkust ja tööefektiivsust, muutes ettevõtte atraktiivsemaks töötajatele, klientidele ja investoritele.

Suurendab töötajate rahulolu ja motivatsiooni, aidates vähendada tööjõu voolavust.

5 põhjust, miks valida meid:

Nr.1
Ettevõtted, mis meie töökeskkonnaspetsialisti abiga Tööinspektsiooni kontrolli läbisid, pole trahve saanud, neile pole sunniraha määratud ja enamikul juhtudel pole ettekirjutusi tehtud.

Nr.2
Iga meie poolt koosatud töökeskkonna riskianalüüs, mida tööinspektsioon kontrollis, oli põhjalik, vastas seadusandlusele ja käsitles kõik ettevõtte spetsiifilised riskid.

Nr.3
Oleme registreeritud majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi majandustegevuse registris mittemeditsiinilise töötervishoiuteenuse pakkujana (Töökaitse OÜ STV000005, Insider Solutions OÜ STV000025).

Nr.4
Meie spetsialistid on valdkonna eksperdid, kellel on mitmekülgne kogemus nii avalikus kui ka erasektoris.
Tutvu meie töökeskkonna juhi profiiliga.


Nr.5
Oleme täiskasvanute täienduskoolitusasutusena nr. 12724157 edukalt läbinud Eesti Hariduse Kvaliteediagentuuri (HAKA) kvaliteedihindamise töötervishoiu ja -kaitse täienduskoolituse õppekavarühmas.

Rahulolevad kliendid on meie prioriteet, mis kajastub ka meie tulemustes:

Meie spetsialistide saavutused: Turvalised töökeskkonnad ja kliendid, kes on edukalt läbinud tööinspektsiooni kontrolli.

500+

Meie teenustega rahuloleva kliendi

Kümne aasta jooksul oleme pakkunud üle 500 kliendile kvaliteetset teenust: nõustamist, ohutusjuhendite, töökeskkonna riskianalüüse ja tegevuskavu koostamist, töökeskkonna parameetrite mõõtmist, tervisekontrolli korraldamist ning tööõnnetuste uurimist.

200+

Tööinspektsiooni poolt heaks kiidetud riskianalüüsi

Meil on üle 200 edukalt koostatud riskianalüüsi ja tegevuskavasid, mis täismahus vastanud seadusandluse ja riikliku järelevalve teostavale inspektori nõuetele!

1000+

Koolitatud inimesi üle Eesti

Oleme koolitanud mitu tuhat inimesi, edendades tööohutuse tähtsust ja motiveerides neid panustama tööohutuskultuuri arendamisse.

100%

Nõuetele vastavus

Meie prioriteet on tagada klientide ja EV Tööinspektsiooni täielik rahulolu meie koostatud dokumentidega, kliendi esindamisteenusega ja töökeskkonna parendustega. Oleme uhked, et kõik meie kliendid edukalt ja kiirelt läbinud Tööinspektsiooni kontrolli. Loe järelevalvest SIIN.

Liitu meiega ja paranda oma töökeskkonda!

Kasuta meie töökeskkonna konsultatsiooni ja paranda oma ettevõtte ohutust.